OPERATIONER - KLINIK34

Operationer – Estetisk Kirurgi

På Klinik34 är vi specialiserade på minimal invasiv estetisk kirurgi. Det innebär att att alla ingrepp utförs med så litet trauma för dig som patient som möjligt och med minimala risker som möjligt.

Olika patienter kräver olika lösningar, det är inte alltid som en operation är just det som uppfyller dina önskemål, därför kombinerar vi estetisk kirurgi med övriga behandlingar såsom injektioner av fillers, botox, eller laser/ljusbehandlingar, olika sorters kemiska peeler och produkter.

 

Innan ett ingrepp träffar du alltid Dr Fredrik Berne för en konsultation där förväntningar av ett ingrepp och hur man kan uppnå dessa gås igenom.
Är du nyfiken och önskar en kostnadsfri rådgivning där du välkommen att boka tid hos en av våra patientkoordinatorer och sköterskor på 031-77402. Dr Fredrik Berne är Estetisk kirurg och Bröst kirurg. Sedan 2006 har han specialiserat sig på estetisk kirurgi och har hållit mer än 400 kurser och föreläsningar i mer än 60 länder på plastikkirurgiska och estetisk kirurgiska möten.

 

Han sitter som expertrådgivare i flera internationella estetisk kirurgiska grupper inom bröstimplantat samt ansiktsinjektioner. Regelbundet håller han kurser i bröstförstoring samt injektionsbehandlingar på Klinik34.

Dr Fredrik Berne

Dr Fredrik Berne