Kemisk Peeling - KLINIK34

Vad är en Kemisk Peeling?

En kemisk peeling är en blandad lösning av olika syror och andra ämnen som tar bort det yttre lagret av döda hudceller och främjar skapandet av nya hudceller och ett friskare lager av hud.

Det översta lagret av huden består av döda celler, därefter finns det ett skikt med friska celler vars uppgift är att reparera huden. Under en typisk kemisk peel kommer du känna en varm stickande känsla.

Du kan göra en kemisk peeling för att minska ålderstecken såsom fina linjer och rynkor eller för att avlägsna mindre fläckar. För allvarligare tillstånd såsom djupare ärrbildning kan behandlingen även utföras under narkos och under vård av en läkare eller sjuksköterska, med hjälp av Vi-peel och Blue-peel (ZO MEDICAL).

Det har även visat sig att kemisk peeling är en bra metod för att behandla akne och överproduktion av talg.

Peelingen utförs bäst i kur om 4-5 behandlingar för optimalt resultat men självklart går det att göra en behandling. Du kan snabbt och enkelt få en slätare, lenare och fräschare hud av endast en behandling.

Vi arbetar med ZO SKIN HEALTH och SKIN TECH

Lite info om ZO SKIN HEALTH

Sedan mitten av 1980-talet har forskaren, vetenskapsmannen och dermatologen Dr. Zein Obagi varit verksam och han anses vara en av världens främsta experter på hudförbättring. Behandlingarna och produkterna går ut på att hjälpa hudens förmåga att förnya sig själv och målet är att få en balanserad och frisk hud.

ZO har i dag ett brett produktspektra som behandlar alla tillstånd från acne, orenheter, grå och matt hud, ärr, rosacea till solskadad hud.

Med endast godkända och certifierade kliniker är du som klient i trygga händer. Du som kund får alltid ett anpassat individuellt behandlingsprogram som tas fram tillsammans med din ZO specialist. Alla våra kliniker får ständigt en kompetensutveckling så att vi säkrar endast den allra bästa kvalitén.

Lite info om SKIN TECH

Skin Tech Pharma Group S.L. sammanför distributionskanalerna av de välkända varumärkena SKIN TECH, RRS, AESTHETIC DERMAL i europa och icke-europeiska länder, i mer än 80 länder.

Skin Tech Pharma Group S.L. har speciellt förbättrat sin förmåga att undersöka och utveckla ny teknik, för att tillverka nya produkter som kommer att utvidga omfattningen av den globala estetiska marknaden.