Kärlekshandtag - KLINIK34

Fettsugning av Kärlekshandtag – Svank – Rygg

Sidor & nedre rygg är ett vanligt område för oss att samla på fettdepåer. Genom att behandla dessa områden kan man på ett påtagligt sätt förbättra formen såväl med som utan kläder på.

Vid fettsugning av kärlekshandtag, svank & rygg brukar ofta även magen behandlas. Tillsammans bidrar detta till en bättre form med mer markerad midja och tydligare stuss. Bodyjet metoden ger en mycket bra hudsammandragning och vi

komplementerar alltid med efterbehandling med multipolär Radiofrekvens som stimulerar kollagenet och ger den största icke kirurgiska

hudsammandragningen. Det är ett vanligt område för såväl kvinnor som män.

Så går operationen till

Ingreppet görs oftast som ett dagkirurgiskt ingrepp. Det betyder att du kommer till kliniken på morgonen och får komma hem samma dag. Kommer du långt ifrån, gör en stor fettsugning i anslutning eller av annan orsak önskar övernatta finns självklart den möjligheten.

På morgonen innan ingreppet äter du en normal frukost och duschar med descutan eller Hibiscrub. När du kommer till kliniken kommer du att få förberedande mediciner och nål satt.

Du träffar dr Fredrik Berne och går igenom vilka områden som skall behandlas, du blir fotograferad och därefter steriltvättad.

Själva ingreppet görs i lätt narkos men kan om man så önskar även göras helt i lokalbedövning.

De små ingångshålen sluts (cirka 1-3 mm stora) med ett stygn som försvinner av sig själv, och därefter läggs förband och en kompressionströja sätts på. Efter ingreppet vill vi att du stannar kvar hos oss cirka 2 timmar.

Eftervård

Efter operationen vill vi att du bär kompressionströjan dygnet runt i två veckor och dag eller nattetid i ytterligare två veckor. Efter ca en vecka kommer du för första kontrollen hos en sköterska. Vid fettsugning av armar kan du känna dig immobiliserad och kräva sjukskrivning i tre dagar till två veckor beroende på hur mycket fett som tas bort och vilket yrke du har. Efter 2 veckor kommer du för din första radiofrekvensbehandling med Triactive+ som kombinerar multipolär radiofrekvens med diodlaser samt ultraljud.