HUD & BEHANDLINGAR - KLINIK34

Klinik34 – Ledande inom Medicinsk Hudvård

Medicinsk hudvård även kallad cosmeceuticals innehåller vetenskapligt dokumenterade effektiva ingredienser som vid regelbunden användning ger en synbar förbättring av huden. Skillnaden mellan medicinsk hudvård och ”vanlig” hudvård är dess ingredienser.

När man behandlas med medicinsk hudvård tränger man ser ner längre i huden och påverkar både det yttersta samt mellersta hudlagret. Medan ”vanlig” hudvård påverkar endast det yttersta hudlagret och har därmed en kortvarig och ytlig effekt.

På Klinik 34 erbjuder vi medicinsk hudvård/estetisk medicin för både kvinnor och män. Medicinsk hudvård har på senare tid blivit mycket efterfrågat. Detta beror på att man kan idag med hjälp av snabba, icke kirurgiska metoder uppnå de behov och önskemål patienten har.

Våra injektionssköterskor, laserspecialister samt hudterapeuter kan förbättra ditt utseende med minimal återhämtningstid eller i vissa fall inget behov av återhämtning. Estetisk medicin har numera ersatt skalpellen.

På Klinik 34 är vi måna om våra patienters välbefinnande och tillfredsställelse. Därför är vi stolta att kunna erbjuda våra patienter det senaste inom estetisk medicin med fokus på säkra och väldokumenterade behandlingar.

Välkommen till oss för en personlig konsultation där vi kan komma överens om vilken medicinsk hudvård som passar dig bäst!