Bröst - KLINIK34

Bröstförstoring med Implantat

Bröstförstoring kan idag göras med två olika grundläggande metoder Kroppseget fett och Implantat. Klinik34 var först i Sverige med att kunna erbjuda bägge alternativ.

Alla metoder har sina fördelar och nackdelar och olika metoder passar olika patienter beroende på förutsättningar och förväntningar.

Det är inte alltid man utifrån slutresultatet kan säga vilken metod som använts utan vid rätt förutsättningar kan nästintill samma resultat uppnås med olika metoder och det är då förutsättningarna och dina önskemål som måste få styra.

Vid en bröstförstoring är det inte bara volym som är viktigt, målet är även att uppnå bästa estetiska form. Vid val av bröstimplantat använder vi oss av såväl anatomiska som runda implantat i mer än 300 olika former och storlekar för att uppnå just det resultatet som patienten önskar.

Vi jobbar med implantat från Mentor och Natrelle.

Ett världsledande alternativ

runt-mentor-implantat

Mentor erbjuder idag både runda och droppformade implantat som både är CE-märkta och godkända av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet USFDA.[5] Implantaten är fyllda med unik, patentskyddad och kohesiv gel – som håller ihop ordentligt och efterliknar känslan hos bröstvävnaden.

Bröstförstoring och bröstrekonstruktion med Natrelle – Lasting Shape Proven Science

natrelle klinik 34

Idag är bröstförstoring ett av de vanligaste ingreppen inom estetisk kirurgi, men det finns även många andra skäl att använda bröstimplantat. Bröstimplantat används t.ex. för att jämna ut storleksskillnader mellan bröst och för att skapa symmetri, tillsammans med bröstlyft (mastopexi), men också för rekonstruktion i samband med bröstcancer. Natrelle har används i över 40 år och i  över 79 länder och ger dig som patient det största urvalet av bröstimplantat på marknaden. Den som väljer ett Natrelle implantat får ett väl beprövad och väldokumenterad implantat då vi på Allergan har mer än 650 000 patienter dokumenterade i  kliniska studier. Natrelle är också en av få bröstimplantat som är godkänd av FDA  (Amerikanska läkemedelsverket). 1