Swedish Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Spanish

Restylane Skin Products

 

restylane hudvardsprodukter

 

Cleanser

Skonsammare rengöring med Restylane Facial Cleanser
Varje gång du rengör ditt ansikte riskerar du att förlora viktiga lipider, antioxidanter och vattenbindande ämnen. Därför måste rengöringen vara så mild och skonsam som möjligt för att bevara hudens hälsosamma och naturliga balans. De skyddande organiska oljor och ceramider i Restylane Facial Cleanser gör din hud mjuk och smidig.
Restylane Facial Cleanser rengör huden och avlägsnar make-up skonsamt och effektivt, vilket gör din hud mjuk och skimrande.
299kr

Restylane Day Cream

Restylane Day Cream är en mjuk fuktighetscreme som passar för alla hudtyper. Eftersom cremens bas är mycket lik hudens, hjälper den till att bygga upp din egen skyddande hudbarriär och skyddar din hud från föroreningar och stress. Restylane Day Cream innehåller aktiva beståndsdelar som förbättrar hudens renande förmåga och ger upphov till mjuk och frisk hud.
Med regelbunden användning av cremen återfår huden sin balans som resulterar i förbättrad återfuktning, mjukhet och lyster.
Innehåller:
Stabiliserad hyaluronsyra, DMS®, Niacinamid, Kreatin, Acetyl Karnitin, Piperin och Ceramide 3- 510kr

Restylane Day Cream SPF 15

Restylane Day Cream SPF 15 är en återfuktande creme som passar alla hudtyper. Creme-basen är väldigt nära hudens egen struktur och uppbyggnad, vilket medför att den hjälper till att bygga upp hudens egen skyddsbarriär som skyddar oss från yttre påverkan så som stress och föroreningar.
Restylane Day Cream innehåller bara aktiva ingredienser som förbättrar hudens egen naturliga skyddande förmåga och ger en balanserad hud.
En kontinuerlig användning av cremen bidrar till ökad återfuktning, mjukhet och vacker hud samtidigt som den skyddar din hud från UV-strålning.
Innehåller:
Stabiliserad hyaluronsyra, Niacinamider, Creatine, Acetyl Carnitine, Piperine och Ceramide 3
559kr

Restylane Whitening Day Cream

Restylane Whitening Day Cream är en elegant och lätt creme som snabbt absorberas in i huden. Cremen innehåller ett flertal ingredienser som reducerar pigmentförändringar. Varje enskilt näringsämne i Restylane Whitening Day Cream har unika egenskaper som stödjer den process som krävs för att förändra pigmenteringen i huden.
Restylane Whitening Day Cream innehåller även NASHA™ partiklar som ökar hudens återfuktande förmåga vilket ger den en fantastik mjukhet och lyster. Ett solskyddsfilter förhindrar ytterligare skadlig åverkan från solens strålar. Huden bibehåller sin ljusa och vackra ton.
Innehåller:
Stabiliserad hyaluronsyra, Chromabright, Niacinamide, Lingonberry seed oil- 799kr

Restylane Eye Serum

Restylane Eye Serum är ett serum som är perfekt anpassad till det känsliga området runt ögonen. Serumet innehåller naturliga oljor och aktiva ingredienser som gör huden mjuk och reducerar mörka ringar under ögonen.
Restylane Eye Serum innehåller även ämnen som förbättrar elasticiteten och cirkulationen i området runt ögonen. Detta resulterar även i mindre vätskeansamlingar, vilket i sin tur bidrar till att reducera svullnad och eventuella påsar under ögonen.
En hög dos av NASHA™ partiklar i serumet återfuktar huden och ger en fantastisk lyster.
Innehåller:
Stabiliserad hyaluronsyra, Eyeseryl, Lingonberry seed oil 645kr

Restylane Hand Cream

Konstant exponering för tvål, väder, kemikalier och andra yttre stressfaktorer försvagar händernas hudbarriär. Restylane Hand Cream är mycket lik huden i sin struktur och bygger upp den egna skyddande hudbarriären. På så vis återställer Restylane Hand Cream händernas mjukhet inifrån.
Restylane Hand Cream innehåller extrakt från ris, som bygger upp den viktiga antioxidativa skölden hos de yttre hudlagren och gör händerna mjuka och återfuktade.
Innehåller:
Stabiliserad hyaluronsyra, DMS® och Ceramide 3 - 249kr

Night cream

Restylane® Night Cream är en fyllig mjukgörare för alla hudtyper.
Restylane Night Cream innehåller aktiva ingredienser som hjälper till att motverka huden åldringsprocess samtidigt som den bevarar den naturliga balansen i din hud. Eftersom cremens bas liknar hudens egen struktur hjälper den till att bygga upp din skyddande hudbarriär samtidigt som den låter din hud andas och återhämta sig under natten.
Restylane Night Cream förhöjer naturliga funktioner i din hud inom så kort tid som fyra veckor. Resultatet är en mjuk vacker hud.
Innehåller: Stabiliserad hyaluronsyra, DMS®, glycyrrehetinsyra, kärnextrakt frn Avea Sativa och Ceramide 3- 515kr

Night Serum

Restylane® Night Serum är en mycket fyllig och aktiv mikroformulering.
Den unika formuleringen gör att du får en mycket bra spridning och penetration av aktiva ingredienser under natten. Du kommer att märka en förbättrad återfuktning och fasthet i huden vilket kommer att synas som en jämnare och slätare hud med en ökad lyster.Restylane Night Serum innehåller en hög dos av retinol i en stabil form som tas upp bra av huden. Retinol är en av de mest effektiva aktiva ingredienserna för att minska rynkor och åldersfläckar. Den motverkar också minskad elasticitet i huden. Serumet innehåller även en hög dos av antioxidanter, som anses bidra till att sakta ner åldringsprocesser i kroppen.Innehåller: Stabilisera hyaluronsyra, Retinol 0,4%, Curuminde och Ceramide3- 515kr

Restylane Recover Creme

Speciellt efter en skönhetsbehandling har Restylane Recover Cream en lugnande och lindrande effekt.
Estetiska behandlingar kan orsaka tillfällig obalans i huden. Restylane Recover Cream liknar hudens struktur och kan därför återskapa balans och hälsa i din hud. Cremen täpper inte till utan den låter din hud andas under tiden den återhämtar sig från en behandling.
Restylane Recover Cream innehåller Arnika-extrakt vilket har egenskaper som lindrar inflammationsbesvär och hjälper till att minska svullnad och blåmärken. Extrakt från riskärnor bygger upp ett viktigt skydd av antioxidanter i det yttersta hudlagret. 299 kr

 

 

 

Klinik34 - Vasagatan 34 - 411 24 Göteborg - +46(0)31-77 40 292 - info@klinik34.se

Producerad av Joomlaproffs.se

Swedish English French German Italian Russian Spanish