» Plasma pen

Plasma pen

Ultra V Plasma är en effektiv behandling som används för att bland annat reducera hängande ögonlock, lös hud/påsar under ögonen samt rynkor och fina linjer i ögonområdet. Syftet med behandlingen är då att skapa en vaknare blick utan kirurgi. Ultra V Plasma kan även användas på andra områden med god effekt. Några andra exempel på behandlingsområden inkluderar svårbehandlade rökrynkor, halspartiet eller borttagning av godartade hudförändringar, milier och fibrom. Behandlingen är snabb, effektiv, ger tydliga resultat och patienten kan återgå till vardagliga aktiviteter omedelbart efter genomförd behandling.

Med Ultra V Plasma är det möjligt att behandla ett stort antal områden.

 

 

plasma pen

De vanligaste indikationsområdena för behandling av Ultra V Plasma inkluderar:

 

  • Lös hud kring ögon
  • Hängande ögonlock
  • Påsar under ögonen
  • Kråksparkar och rynkor runt ögon
  • Hudföränringar/milier

 

Kliniska studier har påvisat att Plasma energins värme har en uppstramande effekt av huden. Vid Ultra V Plasma behandling penetrerar värmeenergin under kontrollerade former huden vilket resulterar i en åtstramande effekt i det aktuella området.

Redan omedelbart efter behandlingen ses den lyftande effekten av Ultra V Plasma. Full effekt av behandlingen kan förväntas efter cirka en – två månader. Resultaten som uppnås är permanent och behandlingen kan upprepas om ytterligare resultat önskas, för att bibehålla effekten och för att förebygga framtida åldrande.

 

Pris: fr. 2995:-

 

För bokning tel: 031-7740292