Swedish Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Spanish

Ögonlocksoperation

Ögonlocksoperation är det vanligaste estetiska ingreppet. Ögonen är också en av de viktigaste delarna i ansiktet, något som vi ständigt fäster blicken på när vi pratar med varandra (se bild).

Ögonlocksoperation

Huden runt ögonen är den tunnaste huden vi har, den har en tjocklek av 0,5 mm - vår genomsnittshud är 2 mm. Runt ögonen har vi mycket aktiv motorik. Vi använder våra ögon ständigt för att uttrycka våra känslor, men i själva verket är det områdena runt våra ögon vi använder. Tunn hud och hög motorik ger en sänkt elasticitet vilket gör att våra ögonlock åldras tidigare än övriga delar av ansiktet

Vi använder våra ögon ständigt för att uttrycka våra känslor, men i själva verket är det områdena runt våra ögon vi använder. Tunn hud och hög motorik ger en sänkt elasticitet vilket gör att våra ögonlock åldras tidigare än övriga delar av ansiktet

Kosmetiska ögonlocksoperationer gjordes redan för 75 år sedan

För 25 år sedan blev ögonlocksoperationer vanligare tack vare en teknisk utveckling.

Tyvärr gick utvecklingen för långt och många aggressiva traumatiska tekniker fick fotfäste i slutet av 90-talet, vilket nu ses som överentusiastisk kirurgi.

Aggressiv kirurgi kring ögonen kommer absolut ge en dramatisk förändring, men inte alltid till det bättre. Tvärtom riskerar du då hålögdhet och snarare ett äldre utseende.

Titta på många av dagens celebriteter och då särskilt från USA så förstår du skillnaden på aggressiva operationer och kontrollerat återskapande.

Alla kirurgiska tekniker utvecklas Dr Fredrik Bernes kosmetiska kirurgiska teknik bygger på en modern förståelse för ögonlockens anatomi, dess åldrande och framförallt dess återskapande.

Hängande övre ögonlock och påsar under ögonen behandlar vi kirurgiskt med mindre vävnadsskada, ärrbildning och med öppna men fylliga ögon även efter operation

Före & Efter Bilder Ögonlocksoperation

 

 

 

Klinik34 - Vasagatan 34 - 411 24 Göteborg - +46(0)31-77 40 292 - info@klinik34.se

Producerad av Joomlaproffs.se

Swedish English French German Italian Russian Spanish