Swedish Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Spanish

Jane Iredale

jane_iredale_header.jpg

 

Jane Iredale´s mikroniserade mineraler består av koncentrerade pigment som har en unik sammansättning av olika partikelstorlekar. Denna avancerade teknologi gör att mineralerna ger en exklusiv, lyxig finish och huden får en fin lyster. Vårt sortiment omfattar en rad olika produkter från Jane Iredale. Allt från ögonskuggor till fulltäckande mineral Foundations.
Alla produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk.
Jane Iredales Foundations med SPF rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som säkra skydd mot UV-strålning.

Pure Lip Gloss 279 kr

Finns i 18 olika färger. Vårdande och lyxig formula som ger glans utan att klibba. Innehåller extrakt utav lotusblomma som lugnar och skyddar läpparna. Avokado och solrosolja som mjukgör läpparna. Glosset innehåller även extrakt av björnbär och granatäpple, vilket tillför antioxidanter.

Glow Time BB Creme 549 kr

Finns i 4 olika nyanser. Glow Time är en multifunktionell BB crème som passar alla hudtyper. Crèmen är en kombination av foundation, concealer, solskydd SPF 25 och mjukgörande. BB´crèmen innehåller återfuktande och vårdande ingredienser så som grapefrukt, äpple och solroskärnolja.

Amazing Base 465 kr

Finns i 16 olika färger. Ett mineral baserat baspuder, funkar bra som puder, foundation, concealer och solskydd SPF 20. Amazing Base innehåller algextrakt som har fördelar som att reducera inflammation och lugna känslig hy. Pudret går även att blandas ut med ett mjukgörande för att få en flytande foundation.

Pure Pressed Base 450 kr

Finns i 24 olika nyanser. En bas i form av pressat puder bestående av olika mineraler och antioxidanter. Den ger en mattare finish än de lösa pudret.

Liquid Minerals 489 kr

Passar alla hudtyper. Liquid Minerals innehåller synliga kulor i flaskan som blir i cremeform. Cremen minimerar porer och linjer, jämnar ut hudtonen och har en fin fästförmåga utan att påverka huden negativt. Även denna innehåller mineraler.

Bronzer Moonglow 499 kr

Finns i fyra olika lyxiga färger. Puder Highlighter som kan användas på ögon, kinder, dekolletage eller axlar. Tillverkad av 24-karat guldflingor. Highlightern kan användas torr eller blandas ut med en fuktcreme för att få en mer dramatisk effekt.

So Bronze 499 kr

Finns i tre olika lyxiga färger. Solpuder som kan användas på ögon, kinder, dekolletage eller axlar. Tillverkad av 24-karat guldflingor. Solpudret kan användas torr eller blandas ut med en fuktcreme för att få en mer dramatisk effekt.

 Brun utan sol- Tantasia 299 kr

Passar alla hudtyper. En progressiv B-U-S som gradvis bygger upp din hudton. Applicera en gång per dag i tre dagar för att få maximal effekt. Ger även färg direkt vid appliceringstillfälle och därmed förhindrar ränder och fläckar på huden.

Blush 279 kr

Finns i ett utbrett utbud av olika toner. Från matta till skimrande färger.

Dream Tint 429 kr

Finns i 5 nyanser. Denna super absorberande foundation ger huden fukt och förbättrar hudens elasticitet. Dream Tint innehåller algextrakt som minskar porer och fina linjer. Den färgade cremen kan användas ensam eller som en bas för dem andra mineralbaserna.

Lip Fixation 219 kr

Ett flytande läppglans som innehåller extrakt från ingefära och avokado olja. En duo produkt med lång hållbarhet. Låt torka någon minut innan du applicerar glosset. Smakar Vanilj.

 

Klinik34 - Vasagatan 34 - 411 24 Göteborg - +46(0)31-77 40 292 - info@klinik34.se

Producerad av Joomlaproffs.se

Swedish English French German Italian Russian Spanish