» InMode

InMode

Nu är det möjligt att utföra alla sina behandlingar med en och samma maskin. Plattformen Inmode från Invasix utgör basen på vilken man använder Diolaze hårborttagningslaser, ensam eller tillsammans med Lumecca IPL. På samma plattform kan man även lägga till all de välkända icke-invasiva behandlingsapplikationerna från Invasix: Fractora, Forma, Plus samt BodyFX. Allt på en och samma plattform. Du skräddarsyr din behandling och låter den växa med dig i din takt.

TRIactive+

Celluliter, lokala fettdepåer och slapphet är vanliga estetiska problem. Triactive+ är betraktad som ett av världens bästa cellulitminskning- och kroppstoningssystem. Med hjälp av en avancerad laserteknik med ultraljud kan denna metod effektivt, säkert och snabbt reducera både celluliter samt minska omfånget av höfter, lår och rumpa helt utan smärta.
Några av fördelarna med Triactive Plus: – Innovativ behandling som ökar hudens elasticitet och förbättrar lymfdränage. – Reducerar celluliter, minskar omfånget av lår, rumpa och höft. – Kan behandla både ansikte och kropp.

Behandlingen utförs genom att ett handstycke placeras mot det område som skall behandlas. Ultraljudet får sedan fettcellerna i obalans vilket leder till att dessa förstörs och din omkrets minskar.

AIMEA Kosmetisk tatuering

Vi erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativ utrustning för permanent make-up. På Klinik 34 lägger vi stor vikt vid korrigering av läppar, ögonbryn och eyeliner. då vårt mål är att du ska få ett vackert och naturligt resultat. Vi erbjuder även kurser inom Permanent Make-up.