Swedish Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Spanish

Fillers

Klinik 34, störst i Sverige på injektioner med hyaluronsyra. Sedan 2007 har dr Fredrik Berne hållt mer än 300 internationella föreläsningar inom ämnet runt om i världen. Han sitter med i flertalet internationella expertgrupper och har utvecklat injektionstekniken inom många olika behandlingsområden.

Vad är en filler

Vi erbjuder behandlingar med hyaluronsyra fillers. Hyaluronsyra finns natruligt förekommande hos oss och mer än 50% av vår hyaluronsyra finns i huden där den ger elasticitet och fuktighet. Den kroppsegna hyaluronsyran bryts ner på ca 24-48 timmar och ombildas konternuerligt. Den hyaluronsyra som används vid injektioner är icke animalisk (framställs biotekniskt) och är stabiliserad vilket innebär att den har mycket längre nedbrytningstid.

Hyaluronsyran består av vatten och en polysacharid (socker), vilket innebär att nedbrytningsprodukten i kroppen blir just vatten och socker. Det finns idag flertalet olika hyaluronsyror med olika egenskaper som anpassade till olika behandlingsområden, så kallade vävnadsanpassade fillers.

Fillers

 

Nedan ser ni några av Dr Bernes injektioner av filler

 

 

 

Klinik34 - Vasagatan 34 - 411 24 Göteborg - +46(0)31-77 40 292 - info@klinik34.se

Producerad av Joomlaproffs.se

Swedish English French German Italian Russian Spanish