Swedish Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Spanish

Fettsugning av skulderblad & rygg

För många kvinnor är detta ett viktigt område, då det kan framträda tydligt genom en tight tröja då Bh-bandet trycker in. Genom att behandla dessa områden kan man på ett påtagligt sätt förbättra formen såväl med som utan kläder på.

Vid fettsugning av skuldror och rygg är det inte sällen som även kärlekshandtag och bakre armhåla. Tillsammans bidrar detta till en bättre form med mer balanserad överkropp. Bodyjet metoden ger en mycket bra hudsammandragning och vi komplementerar alltid med efterbehandling med multipolär Radiofrekvens som stimulerar kollagenet och ger den största icke kirurgiska hudsammandragningen. Detta är ett vanligt område framförallt för kvinnor.

Så går operationen till

Ingreppet görs oftast som ett dagkirurgiskt ingrepp. Det betyder att du kommer till kliniken på morgonen och får komma hem samma dag. Kommer du långt ifrån, gör en stor fettsugning i anslutning eller av annan orsak önskar övernatta finns självklart den möjligheten.

På morgonen innan ingreppet äter du en normal frukost och duschar med descutan eller Hibiscrub. När du kommer till kliniken kommer du att få förberedande mediciner och nål satt.

Du träffar dr Fredrik Berne och går igenom vilka områden som skall behandlas, blir fotograferad och därefter steriltvättad.

Själva ingreppet görs i lätt narkos men kan om man så önskar även göras helt i lokalbedövning.

De små ingångshålen sluts (cirka 1-3 mm stora) med ett stygn som försvinner av sig själv, och därefter läggs förband och en kompressionströja eller kompresseionsbandl sätts på. Efter ingreppet vill vi att du stannar kvar hos oss cirka 2 timmar.

Eftervård

Efter operationen vill vi att du bär kompressionsplagget dygnet runt i två veckor och dag eller nattetid i ytterligare två veckor. Efter ca en vecka kommer du för första kontrollen hos en sköterska. Vid fettsugning kan du känna dig immobiliserad och kräva sjukskrivning i tre dagar till två veckor beroende på hur mycket fett som tas bort och vilket yrke du har. Efter 2 veckor kommer du för din första radiofrekvensbehandling med Triactive+ som kombinerar multipolär radiofrekvens med diodlaser samt ultraljud.


Före & Efter Bilder Bodyjet

Klinik34 - Vasagatan 34 - 411 24 Göteborg - +46(0)31-77 40 292 - info@klinik34.se

Producerad av Joomlaproffs.se

Swedish English French German Italian Russian Spanish