» Body jet – Fettsugning

Fettsugning med Body jet – WAL (Water Assisted Liposuction)

Body jet den mest skonsamma metoden för fettsugning introducerades i Sverige 2008 av Dr Fredrik Berne. Body jet använder sig av en solfjäderformad vätskestråle som fragmenterar fettet. Till skillnad från annan fettsugning såsom laser, radiofrekvens, ultraljud eller PAL skapas inte kanaler på samma sätt och ett säkrare och jämnare resultat kan uppnås. Dr Berne har efter hundratals fettsugningar blivit inbjuden att föreläsa om metoden på plastikkirurgiska & estetiska konferanser för Brasilien, Libanon, Norge, Sydafrika, Kina, Korea & Singapore .

Body jet (WAL Water Assisted Liposuction) utförs i lokalbedövnnig och lätt narkos. Du får en nål och genom den ges lugnande och smärtlindring. I tillägg till det innehåller vätskan som infiltrerar och fragmenterar fettet bedövning och konternuerligt blir fettet bedövat.

Vätskan sprutas ut som en solfjäder och fragmenterar fettet

Vätske strålen fragmenterar fettcellerna men skador inte blodkärl och nerver – vilket bidrar till Body jet är en av de mest skonsamma fettsugningsmetoderna.

Vätske strålen fragmenterar fettcellerna men skador inte blodkärl och nerver – vilket bidrar till Bodyjet är en av de mest skonsamma fettsugningsmetoderna.