Swedish Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Spanish

Fettsugning med Bodyjet - WAL (water assisted liposuction)

Bodyjet den mest skonsamma metoden för fettsugning introducerades i Sverige 2008 av Dr Fredrik Berne. Bodyjet använder sig av en solfjäderformad vätskestråle som fragmenterar fettet. Till skillnad från annan fettsugning såsom laser, radiofrekvens, ultraljud eller PAL skapas inte kanaler på samma sätt och ett säkrare och jämnare resultat kan uppnås. Dr Berne har efter hundratals fettsugningar blivit inbjuden att föreläsa om metoden på plastikkirurgiska & estetiska konferanser för Brasilien, Libanon, Norge, Sydafrika, Kina, Korea & Singapore .

Bodyjet (WAL Water Assisted Liposuction) utförs i lokalbedövnnig och lätt narkos. Du får en nål och genom den ges lugnande och smärtlindring. I tillägg till det innehåller vätskan som infiltrerar och fragmenterar fettet bedövning och konternuerligt blir fettet bedövat.

bodyjet fettsugning klinik34.019-001

fettsugning

bodyjet fettsugning klinik34.022-001fettsugning

Det finns inga egentliga begränsningar för hur mycket fett som kan tas bort utan detta styrs av varje enskild patients konstitution och förutsättningar. Med Bodyet erhåller man en mycket god hudsammandragning utan att riskera att bränna huden med laser eller radiofrekvens.

 

Före & Efter Bilder Bodyjet-Fettsugning

Se video där Dr Berne utför Bodyjet

Läs artikel om introduktion av Bodyjet i Sverige av Dr Berne

Klinik34 - Vasagatan 34 - 411 24 Göteborg - +46(0)31-77 40 292 - info@klinik34.se

Producerad av Joomlaproffs.se

Swedish English French German Italian Russian Spanish