Swedish Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian Spanish

 

 

Aukt. Hupterapeut Melina Fredriksson 

För er som inte har träffat Melina Fredriksson är hon Auktoriserad Hudterapeut, specialiserad och utbildad inom medicinsk hudvård. Diplomerad från Gilda Internationell Beauty School och har jobbat som hudterapeut här på Klinik 34 sedan 2013.

"Min dröm har alltid varit att jobba med mitt intresse, vilket i mitt fall är skönhet och hudvård. Jag älskar att få hjälpa våra patienter med deras hudhälsa och att få se den utvecklas till det bättre. Framförallt när vi jobbar med starkare produkter som är resultatinriktade. Jag tycker att mitt jobb är som roligast, när jag får tillbaka en patient som tidigare har haft problem med huden och nu känner sig mer tillfredsställd. Jag hoppas kunna bjuda dig på mycket bra tips och råd om hur du ska ta hand om din hud här på Klinik 34"

Boka gärna in en kostnadsfri hudanalys/konsultation Tel:031-7740292

 

Leg. Specialist Sjuksköterska Theresia Nilhag

För er som inte har träffat en av våra duktiga behandlare Theresia Nilhag är hon specialist-sjuksköterska och här kommer en liten presentation om henne. 

 "2009 började jag med att injektioner och har haft samarbete med olika kliniker sedan dess. Det som känns viktigt för mig som behandlare är att arbeta så naturligt som möjligt i enlighet med kundens önskemål. Av den anledningen börjar jag alltid med en fri konsultation så att vi är överens innan behandlingen påbörjas.Jag ställer höga krav på mig själv så av den anledningen är jag noga med kontinuerlig fortbildning för att hålla mig uppdaterad om olika behandlingstekniker.Sedan något år tillbaka arbetar jag med Restylanes produkter, vilka motsvarar de krav jag ställer på kvaliteten hos en produkt samt ett resultat för kundens bästa"

Boka gärna in en kostnadsfri konsultation Tel:031-7740292 

  

Klinik34 - Vasagatan 34 - 411 24 Göteborg - +46(0)31-77 40 292 - info@klinik34.se

Producerad av Joomlaproffs.se

Swedish English French German Italian Russian Spanish